728 x 90

About Me

Rachel GjuhaHey Rachel here,

Thanks for checking out my German Shepherd Dogs website.

I am a married woman in her mid thirties (a lady never reveals her exact age) with many four legged children. Unë aktualisht kam një qen (një çoban mashkull gjerman i quajtur Stryker) dhe tre macet.

I also foster dogs in my home for many different rescue organizations. In case you can’t tell I am a devoted animal lover.

Përveç kësaj disa vite më parë kam pasur privilegjin të menaxhimit të një spital veterinare për gati dy vjet, e cila më ndihmoi për të fituar aq shumë më shumë njohuri në lidhje medicals nevojat prej kafshëve dhe kujdesit.

I vendosur për të ndërtuar këtë faqe interneti për të ndihmuar të dashuruar të tjera Shepherd gjermanisht si unë të gjeni informacion të madh, share information, stories, pictures, videos etj. në lidhje me çdo gjë Shepherd Gjermanisht lidhur.

Ju do të shihni nga artikujt e mi në këtë faqe se unë jam një avokat aktiv kafshë, që është kundër mizori të kafshëve dhe vuajtje, dhe një mbështetës i madh i shpëtimin barinj gjermanë apo çfarëdo kafshe për këtë çështje në nevojë.

I hope you enjoy this site, and all the helpful information it contains.

Sincerely,

Rachel Gjuha

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280