728 x 90

Филијалата Општи услови

Филијалата Општи услови

Како во режија на Федералната комисија за трговија, Насоки за употреба на текст и Рекоа во Реклама, Целта на оваа политика е да се постави било обесштетување припадност меѓу сопственикот на сајтот и affiliate мрежи Clickbank, Комисијата Junction, Amazon.com и сите други различни Филијалата на големо или на договори.

Овој веб-сајт на моменти може да прифати форми на готовина рекламирање, спонзорство, платени инсерции или други форми на Филијалата надомест. Надоместокот доби може или не може да влијае на рекламирање содржина, теми или мислења направени на овој сајт. Дека содржината, рекламен простор или пост не може секогаш да бидат идентификувани како платени или спонзорирана содржина. Не сите содржината е напишана или претставени со единствена цел на добивање на Филијалата на приход. Кликнување на линкови или купување на производи содржани на овој веб-сајт може да генерира приходи за овој сопственикот на веб страната од препродажба на производи или од Филијалата комисии.

Сопственикот на овој веб-сајт се компензира преку производ resales, Филијалата на продажбата, референции, мислења, услуги, веб-сајтови и разни други теми. Ако сопственикот на овој веб-сајт добива Филијалата надомест за критика или реклами, ние секогаш им дадеме на нашите искрени мислења, искуства и верувања во врска со тие производи. Ставовите и мислењата изразени на овој веб-сајт се наши само. Како и секогаш треба да направите вашиот due diligence и потврди било какви побарувања, цитати, и статистички податоци за сите производи или услуги наведени на оваа веб страница.

Праќање пораки методи може да ни се спречи од веднаш идентификување на не-пропаганден материјал од рекламен материјал, но ќе се направи напор да се направи разлика помеѓу двете. Од време на време овој веб-сајт може да содржи некои содржина која може или не може да претставува конфликт на интереси.

http://germanshepherddogs.info

admin@germanshepherddogs.info

336 x 280