728 x 90

kategori: Dog Health

Duhur Kujdesi Dentar për gjermane Shepherd Dogs

Dhëmbët e shëndetshëm qenit & gojë

Një Përmbledhje e Kujdesit Dentare Recommended për Barinjtë gjermane Shumë njerëz nuk e kuptojnë se sa e rëndësishme është që të kujdeset për dhëmbët bariu i tyre gjerman; një nevojë e cila e rrit si një qen moshave. Mënyra ideale për të siguruar shëndetin e duhur të dhëmbëve për qen tuaj është të fillojë kur ata janë të rinj duke supozuar që ju të merrni tuaj […]

Common Gjermanisht Shepherd Problemet shëndetësore

Gjermane Shepherd Çështjet Shëndeti

Çështjet Shëndeti Common Në Bariu gjermane race Bariu gjermane është një qen i aftë dhe të shëndetshme që krenohet me një jetëgjatësi të 9 – 12 vjet, e cila është e madhe për një qen i madh race. However, ka një numër i kushteve trashëguar, si dhe shqetësime të tjera shëndetësore që janë të përhapura në gjermanisht […]

A German Shepherd Puppy With A Severe Case Of Mange

A German Shepherd Puppy With A Severe Case Of Mange

An Amazing German Shepherd Puppy With Mange Transformation Below is a video regarding Penelope a German Shepherd mix puppy that was found October of 2013 hanging outside a local school. Children were scared of her because of her appearance so she was taken to a shelter. Penelope had a severe case of demodectic mange and […]

Broken Hearted

humbja manar

Humbja e një kafshë It Dashur është koha për të ndarë lajmin e devastatingly keq. Vegas dashur vajza ime Shepherd Gjermanisht ndërroi jetë e mërkura mars 12, 2014. Ajo ishte shumë e papritur dhe të papritura. I postuar më parë në lidhje me kancerin e fundit Vegas-së (hemangiosarkoma) diagnozë. However, ajo ka marrë mua disa ditë për të të jetë në gjendje për të shkruar […]

Hemangiosarcoma Diagnosis

Dogs don't live forever

The Only Thing Wrong With Dogs Is That They Don’t Live Forever. It’s time to share the news. My beautiful German Shepherd daughter Vegas has been diagnosed with hemangiosarcoma, an aggressive incurable cancer of the blood vessels. She just turned 11 years old on March 1st, 2014. Due to her diagnosis this will more than […]

Qen në të Vet

Qen në të Vet

Është tuaj Gjermanisht Shepherd Dog mirë në emërimet e tyre veterinare? Këtu është Dog im Gjermanisht Shepherd “Stryker” në takimin e tij të veterinës klinikë për vaksinimin e tij dhe provë heartworm. A sillet ai i mirë apo i keq? Unë duhet të kini parasysh se GSD-së tim të merrni një hamburger të thjeshtë në qoftë se ata janë të mirë në takimin e tyre në spital veterinare. […]

Mbajtja e juaj Dog Safe Kjo sezonit të festave

Siguria manar pushime

Këshilla për të mbajtur qen tuaj të sigurt këtë Falenderimeve dhe pushime Sezoni Këtu janë Top im 5 Këshilla për të ndihmuar të mbajtur të sigurt këtë sezon pushimi qen tuaj: Nëse qeni juaj nuk është e rehatshme apo përdorur për shumë njerëz të qenë në shtëpinë tuaj, atëherë ndoshta do të jetë më e mirë për sigurinë e tyre dhe se të ftuarit tuaj […]

Foods That Are Toxic To Dogs

Foods jo të sigurt për qentë

A e dini se shumë ushqime të Njeriut dhe erëza nuk janë të sigurt për Shepherd juaj gjermanisht, Ose Çdo racë e qenit? Many people spoil their pets and cannot resist the begging puppy dog eyes. I know I have been a sucker to those sweet pleading eyes more than once. Megjithatë sa më shumë që ne të gjithë dashuri […]

I ishte plagosur Duke luajtur Frisbee

German Shepherd lutur face

Ky post është shkruar nga pika ime gjermane Shepherd Dog Stryker së mendimit. Këtu është historia e tij. (Fotografia e Stryker në të majtë është një nga fytyrat e lutur.) Atje, Unë jam Stryker dhe dashuri Frisbee. Ajo është pasioni im dhe unë jetoj për të përditshme. Edhe dy ditë më parë duke luajtur Frisbee I plagosur […]