728 x 90

категорија: Funny Videos

Германски овчар напади Месо Човекот шега

Германски овчар Напади месо – Смешни видео Овде е голема шега смешно видео на еден германски овчар оставени во притвор од случајни минувачи што оди по човек испорака носи плоча на месо. Уште еден голем видео од само за YouTube канал смее Gag е. Enjoy!

Германски овчар Вклучување Храна Добавувачот Стенд – Смешни видео

Германски овчар виршла замолчени

Германски овчар обработува хот-дог шега Еве е уште една голема шега видео со еден германски овчар во него. Овој пат на ДДЦК е водење на штандови за храна. Само да се види и да се види реакции на јавноста. Го најдов ова одлично видео на само за тебе Tube канал смее Gag е. Уживајте во видеото подолу.  

Девојчето се претвора во германски овчар шега

Германски овчар Облечен како девојка шега

Девојка станува Германски овчар Gag Видео Па ова е нова. И реакции на поединецот се бесценети. Тука е една симпатична видео на девојчето добивање на некои случајни луѓе да ја земе слика, но се чека, таа магично се претвора во еден германски овчар прв. Ова е од само канал Јарињата шеги на YouTube. Enjoy!  

Германски овчар Динамит Земи шега

Германски овчар Динамит Земи шега

Германски овчар динамит Gag Видео стравопочит стариот германски овчар преземање стап враќа со осветлена динамит замолчени. Ми се допаѓа. Кликнете подолу за да се види само за смее гегови смешно видео на YouTube. Enjoy!

Германски овчари Јадете Пикник шега

Германски овчар урна пикник

Германците овчари уриваат Пикник Gag Видео Што би направиле ако требаше да се гледа на храна за пикник и куп на кучиња упаднаа во и почнуваат да јадат сите на храна? Не знам, Па, јас не било, но може да се види и да се види она што овие луѓе. Уживаат во овој смешно видео од […]

Германски овчар Дискови за автомобили – Смешни видео

Германски овчар Возење

Германски овчар Управување со возило шега Јас навистина уживаат оние смешни покажува шега, особено кога тие подразбираат кучиња и поконкретно германски овчари. Подолу е голем видео што го најдов на само за YouTube канал смее Gag, и тоа е смешен. Тоа е смешна шега дека само ќе треба да се види подолу. Enjoy! […]

Германски овчар жалат чеша

Германски овчар чеша

Германски овчар со иритирачки верност Не само мразам кога ќе се чувствуваат удобно и да добијат страшно чеша? Па очигледно овој германски овчар не премногу. Уживајте во слатко кратко видео на YouTube!

Германски овчар сонувајќи Гласно

Германски овчарски сонување

Германски овчар се многу вокал додека сонувам Дали некогаш сте се одвиваа на вашиот германски овчар спие кога тие се навистина станува во сон и се прашував “што се тие сонуваат за”? Знам дека има многу пати со моето ДДЦК и кучињата го поттикне. Тука е одличен видео што го најдов на германски […]

Германски овчар Страв од Cat

Германски овчар плаши од мачка

Дали некогаш сте се сретна со еден германски овчар, кој се плашеше од мачка? Па вие сте за да се види на видео на еден подолу. во врска со 21 секунди во видеото е кога станува навистина смешно. Enjoy!

Германски овчар со случај на икање

German Shepherd with Hiccups

Дали вашиот Германски овчар некогаш добие икање? Секое куче некогаш сум ја имал претрпел со икање на прилика. Јас лично го најдете симпатична и смешна. За жал, јас никогаш не биле во можност да се добие ми ДДЦК на видео, кога тој имаше икање, бидејќи тие обично не трае доволно долго. However, Јас не […]