728 x 90

kategori: Përgjithshme Pyetjet Shepherd Gjermanisht

Shepherd Gjermanisht veshit Common Pyetjet

Vegas Funny Faza Ear

5 Pyetjeve të zakonshme rreth veshët bari gjermane më kërkohet shumë pyetje në lidhje gjermanë barinj veshët shpeshta, dhe kjo është gjithmonë zakonisht e njëjtë pesë. Pra, pa zhurmë më tej, këtu janë top 5 Pyetjet më kërkohet për Geman Barinjtë dhe veshët e tyre të mrekullueshme. Enjoy!   A Veshët gjermanë Barinjve Stand Up më vete? […]

Shepherd Gjermanisht vs Dyshemetë drurë

Dog vs kate drurë

A ka Gjermanisht Shepherd Dog juaj Vështirësi Walking On Dyshemetë drurë? Unë mendoj se të gjithë qentë pa dallim race të keni probleme duke ecur në kate drurë në fillim. Së pari, kate drurë, tjegull, i petëzuar, apo parket vinyl të gjitha kanë një gjë të përbashkët; ata janë të rrëshqitshme dhe të japin asnjë tërheqje. Kjo mund të jetë një frikshme […]

Zoomies Dog – Cilat janë ato?

Zoomies Dog

A Dog juaj Ever Get A rastin e Zoomies? Është në rregull, qentë më bëni. Nëse dëshironi të dini “çfarë janë zoomies” atëherë ju nuk jeni vetëm. Zoomies në qentë janë kur një qen të qetë dhe të relaksuar papritmas hedhje deri dhe shkon rreth si i çmendur për asnjë arsye të dukshme. Trajnerët dhe behaviorists quajnë këtë […]

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

Happy Birthday To gjermane My Shepherd Son Stryker! Im bir German Shepherd Stryker është 10 vjeç sot! Dhe ai nuk duket një ditë e gjatë 5 vjet. Unë nuk mund të besoj se si fluturon në kohë. Duket sikur vetëm dje, kur ne e lirova, edhe pse ai ishte i vetëm 8 muaj në atë kohë. Ne gjithmonë të festuar […]

Common Gjermanisht Shepherd Problemet shëndetësore

Gjermane Shepherd Çështjet Shëndeti

Çështjet Shëndeti Common Në Bariu gjermane race Bariu gjermane është një qen i aftë dhe të shëndetshme që krenohet me një jetëgjatësi të 9 – 12 vjet, e cila është e madhe për një qen i madh race. However, ka një numër i kushteve trashëguar, si dhe shqetësime të tjera shëndetësore që janë të përhapura në gjermanisht […]

Gëzuar Vitin e Ri Të gjitha Gjermanisht Shepherd Dog Lovers atje!

Gëzuar Vitin e Ri Gjermanisht Shepherd

Gëzuar Vitin e Ri nga gjermane Shepherd Dog Blog! Mund të ju dhe tuaj Shepherd-së gjermane kanë një mrekullueshme 2015! Dhe nëse ju jeni duke kërkuar për të shtuar një bari gjermane për familjen tuaj këtë vit ju lutem konsideroni shpëtimin apo miratimin njërin nga strehim lokal tuaj, ose shpëtimit. Here is a link to all the German Shepherd Rescues […]

Female Vs. Male German Shepherd, Which One Should You Get?

A duhet të merrni një bari Femër apo Mashkull gjermane

Female or Male German Shepherd, Which is Better?   So you’ve decided on a German Shepherd. Congratulations, they are truly an amazing breed. However now comes the tough choice, whether to get a male or female?   The answer to that question will differ depending on the person being asked. Some people truly feel that […]

The German Shepherd

German Shepherd a versatile breed

German Shepherd’s The Most Versatile Breed The German Shepherd Dog, known as the GSD for short is without a doubt the most versatile of all dog breeds. They can be trained to do almost anything from K9 cop, to military dog, to seeing eye dog, or just be a wonderful family pet. Here is a […]

Getting a New Dog After the Loss of a Pet

Blej një qen, ose të shpëtuar një qen

A duhet të Blej një qenush të ri për një anëtar të familjes Pas një Humbje Fundit Pet? Kohët e fundit kam marrë një pyetje me email një individ që vizitoi faqen time. Kuptova se kjo ishte një pyetje e madhe dhe se shumë njerëz përballen me rrethana të ngjashme, kështu që unë vendosur për të shkruar një blog post të tërë dedikuar për këtë temë. The […]

Pse A Ju Get juaj e parë gjermane Shepherd Dog?

My First German Shepherd My personal story is a sad one. Ne kishim dy qentë, Çorape dhe Athena. Ata ishin të dy mixes Shepherd Gjermanisht. Një ditë në moshën 4 ½ Athena papritmas ishte shumë i fjetur një mëngjes. Ne menjëherë e mori atë të vet. Ata diagnostikuar atë me Anemia Auto-imune hemolitik, which is very life […]