728 x 90

kategori: Pet Rescue

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

Happy Birthday To gjermane My Shepherd Son Stryker! Im bir German Shepherd Stryker është 10 vjeç sot! Dhe ai nuk duket një ditë e gjatë 5 vjet. Unë nuk mund të besoj se si fluturon në kohë. Duket sikur vetëm dje, kur ne e lirova, edhe pse ai ishte i vetëm 8 muaj në atë kohë. Ne gjithmonë të festuar […]

Gëzuar Vitin e Ri Të gjitha Gjermanisht Shepherd Dog Lovers atje!

Gëzuar Vitin e Ri Gjermanisht Shepherd

Gëzuar Vitin e Ri nga gjermane Shepherd Dog Blog! Mund të ju dhe tuaj Shepherd-së gjermane kanë një mrekullueshme 2015! Dhe nëse ju jeni duke kërkuar për të shtuar një bari gjermane për familjen tuaj këtë vit ju lutem konsideroni shpëtimin apo miratimin njërin nga strehim lokal tuaj, ose shpëtimit. Here is a link to all the German Shepherd Rescues […]

Nëntori është National Miratimi i një Muaj Senior Dog

Adopt a senior dog

A e dini se nëntori është të miratojë një Dog Muaji i lartë? A keni menduar ndonjëherë adoptuar një qen i vjetër? E pra në qoftë se ju keni patjetër duhet. There are many great reasons why you should consider adopting a Senior dog. Këtu janë vetëm disa: Qentë të lartë kanë sjellje. Very often older dogs have the basic […]

Tetori është Kombëtare Miratimi-A-Shelter Dog Muaj

Adopt A Shelter Dog Month

Adopt a Shelter Dog Month Have you ever considered adopting a shelter dog? Well, tani është koha. Tetori është kombëtar të miratuar një muaj qen strehë. Çdo vit miliona e qenve të hyrë në sistemin e strehim. Nga ata rreth gjysma nuk e bëjnë atë të gjallë. The sad thing is there seems to be a stigma that […]

Të ruaj të dhënat e enjte

Të ruaj të dhënat e enjte

A keni dëgjuar për 'të dhënat enjtes?   Remember Me Thursday is September 25th, 2014 këtë vit dhe kjo është një ditë për njerëzit në mbarë botën që do të vijnë së bashku dhe të përhapur fjalën dhe për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me miliona kafshët pastrehë nëpër botë në strehimore duke pritur përgjithmonë shtëpitë.   By lighting a candle […]

High Kill Animal Shelters – Ignorance is Bliss.

kafshëve statistikat strehim Kill

Shumica e njerëzve kanë dëgjuar për "jo vrasin" strehimoret e kafshëve, por shumica e njerëzve janë të paditur për strehimoret e larta vrasin. Ironia është se shumica e njerëzve nuk e kuptojnë se nëse streha nuk specifikohet se ata janë një "jo vrasin" strehim, atëherë ata DO vrasin kafshët për ndonjë arsye ata zgjedhin. People in general seem to […]

Lovey the Foster Dog – Update

adopted german shepherd

Lovey’s Happy Ending For all those that have followed Lovey’s story and progress, dhe për të gjithë ata të cilët dhuruan për të operacioneve dhe kujdesin e saj…JU FALEMINDERIT! Unë kam një update të shkëlqyer për të ndarë me ju. Lovey ka gjetur atë përgjithmonë në shtëpi. Ajo është miratuar më parë këtë javë. Here is a great pic of her with her […]

Ju lutemi HELP Duke Dhuruar për Kirurgjisë lovey-së

dog cone of shame pic

Please HELP By Donating for Lovey’s Surgery First of all, ju falënderoj për të gjithë që kanë dhuruar për kirurgji lovey-së deri tani. Ajo e vlerëson atë dhe kështu ka Shepherd Gjermanisht Rescue Dog i Iowa (GSDRI). Lovey ka pasur një operacioni saj dhe tani po shërohet. However GSDRI still has not raised enough funds to cover the cost of […]

Ju lutemi Dhuroni për të ndihmuar me të marrë Kirurgjisë mia

Lovey German Shepherd Dog Rescue of Iowa

Update on Lovey the foster GSD from German Shepherd Dog Rescue of Iowa (GSDRI). Faleminderit të gjithë atyre që kanë dhuruar deri tani. However… Lovey ende nevojë për ndihmën tuaj me anë të donacioneve për kirurgji e saj. Ne kemi planifikuar një operacioni të saj për këtë e enjte (3/13/2014), por ende nevojë për fonde për të paguar për të. Click this […]

Ju do Dhuroni për Help Me Merr e Kirurgjisë kam nevojë?

Dhuroni për të shpëtuar Gjermanisht Shepherd

PLEASE HELP! Unë kam nevojë për donacione për të ndihmuar të paguajnë për kirurgji tim. Këtu është lidhja për të dhuruar: http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI Hi, Emri im është lovey, dhe unë u shpëtua nga të qenit eutanizuar në një strehë nga Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa (GSDRI). Megjithatë unë ende nevojë për ndihmë. The rescue and my foster mom tell me I […]