728 x 90

Chewbaca

Kjo “Pak Guy” Ka nevojë për ndihmën tonë

Chewbacca në putrat e Tinley ParkSot kam marrë një email nga një grua në lidhje me një bariu gjerman që ishte në një strehë dhe do të jetë “ulet” dhe kishte nevojë për të gjetur një shpëtim reputacion për të marrë atë në. Ajo la numrin e telefonit në email e saj, kështu që unë e thirri menjëherë për të parë se si unë mund të të ndihmojë që unë kam këtë website dhe një faqe në Facebook të dedikuar tërësisht për GSD-së të quajtur German Shepherd Dog Fans. Ajo më tha se Bariu gjerman kishte marrë në një shpëtim të mirë, kështu që qeni u do të jetë mirë, e cila ishte lajm fantastik, however, nuk ishte një tjetër qen, një Chihuahua i quajtur “Chewbaca” që dëshpërimisht nevojë për të gjetur një shtëpi të mirë.

Unë e di se web faqen time është rreptësisht për Barinjtë gjermane, apo është menduar të jetë…por kur ka një kafshë në nevojë se është sjellë në vëmendjen time, Unë thjesht nuk mund ta injorojë atë. Unë i thashë gruan unë do të shkruaj një artikull të shkurtër në lidhje me “Chewbaca” dhe pas atë në web faqen time, dhe të marrë fjalën jashtë mënyrën më të mirë që kam mundur kështu që shpresojmë se “Chewy” mund të gjeni një i ri i mrekullueshëm përgjithmonë në shtëpi.

Chewbaca është pak më shumë se 8 vjeç dhe është një “nevoja të veçanta” qen. Ai është më së shumti i verbër, dhe nuk ka dhëmbë, kështu ai do të ketë nevojë për kujdes më shumë se bubi tuaj mesatare. Shumë njerëz kanë treguar interes në chewy, por sa më shpejt që ata të mësojnë më shumë për nevojat e tij të veçanta, të gjithë e pastaj kalon atë mbi. Foto këtu është një foto e Chewbaca nga P.A.W.S e internetit Tinley Park.

Koha e tij po mbaron. Ju lutemi të ndihmojë të kalojë këtë post së bashku kështu që ne mund të gjeni të përsosur përgjithmonë në shtëpi për të. Nëse dikush është i interesuar në miratimin Chewbacca ose duke marrë atë në një reputacion “jo kill” shpëtim ju lutem kontaktoni P.A.W.S. i Tinley Park përmes web faqen e tyre ose duke i quajtur ato në (815) 464-7298.

Mos harroni, kur ju blej, adoptoj, ose të shpëtuar një qen, që angazhimi duhet të jetë për të gjithë jetën e tyre. Shumë prej nesh e duan kafshët dhe kanë një vend të butë për ta në zemrat tona, por në qoftë se jeni të vërtetë dëshironi një ose disa në jetën tuaj, sigurohuni që tuaj janë të gatshëm të angazhohen për ta për gjithë jetën e tyre të cilat potencialisht mund të jetë 10 – 20 vjet në varësi të race. Lexoni postin tim I Am A Forever Dog.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280
Bryanna Exford thotë:

Dashuria atë që keni bërë me vend!

Rachael Bargo thotë:

Faleminderit, Rachel! Të lumtë!