728 x 90

Contact Us

ТЕ МОЛАМ ЗАБЕЛЕЖИ:

Овој веб-сајт е НЕ a German Shepherd Rescue Organization, па ние не се земе во кучиња, ниту го донесе од кучиња.

We are simply a website and blog about the German Shepherd Dog breed.

Ако сте во потрага да се донесе еден германски овчар, или треба да се најде дом за еден германски овчар, then please go to the German Shepherd Rescues Tab in the menu bar above and select a Rescue in your area. Потоа едноставно кликнете на спасување и тоа ќе ве однесе директно до нивниот веб-сајт каде што можете да им се јавите,.

Ви благодариме.

 

 

336 x 280