728 x 90

Na Kontaktoni

PLEASE NOTE:

Kjo faqe e internetit është NUK Organizata gjermane Shepherd Rescue, kështu që ne nuk do të marrë në qentë, as nuk kemi miratuar nga qentë.

Ne jemi thjesht një website dhe blog rreth gjerman race Shepherd Dog.

Nëse jeni duke kërkuar për të miratuar një bari gjermane, ose keni nevojë për të gjetur një shtëpi për një Gjermanisht Shepherd, atëherë ju lutem shkoni në Gjermanisht Shepherd shpëton Tab në menu bar mbi dhe përzgjidhni një shpëtimit në zonën tuaj. Pastaj thjesht klikoni në shpëtim dhe ajo do të ju merr direkt në faqen e tyre ku ju mund të kontaktoni ata.

Faleminderit.

 

 

336 x 280