728 x 90

Симпатична Германски овчар кутре

12 Недела стари ДДЦК кутре Видео

Тука е видео на симпатична 12 недела стари германски овчар кутре добивање на неговиот стомак нанесуваат. Тоа е и симпатична и смешни. Ми се допаѓа кога тој се насмевнува и неговата нога добива случува. Enjoy!

За повеќе големи видео, и мислења се провери од остатокот на мојот German Shepherd Blog.

 

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280