728 x 90

Cute Puppy Gjermanisht Shepherd

12 Javë GSD vjetër Puppy Video

Këtu është një video e një adorable 12 Javën e vjetër kone Bariu gjermane duke u barku i tij rubbed. Kjo është edhe e bukur dhe funny. I love it kur ai buzëqesh dhe këmba e tij merr shkuar. Enjoy!

Për më shumë video të mëdha, dhe Mesazhe të shikoni pjesën tjetër e mia German Shepherd Blog.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280