728 x 90

A derdh Barinjte gjermane?

A derdh Barinjte gjermane?A derdh Një çoban gjermane shumë?

Përgjigjja. Po ata derdhur, vazhdimisht. Barinjte gjermane nuk kanë pseudonimin "shedders gjermanisht" për asgjë.

Dogs Shepherd gjermane janë një dyfishtë të veshura race. Kjo do të thotë se ata kanë dy tunika prej lesh.

Pallto të lartë është lesh trashë më gjatë që hedh vitit. Dorë e është e butë dhe të dendura dhe bën një derdhur të plotë dy herë në vit në ndryshimin e stinëve nga dimri në verë, dhe përsëri në fund të verës për përgatitjen për dimër.

Derdhja e plotë e dorë e të lesh është i njohur si "defekt pallto." Edhe pse disa pronarë GSD do të thonë se ata goditje e tyre pallto gjithë vitit.

Bottom line, ju duhet të jenë të përgatitur që të lahen qen tuaj shpesh, dhe vakum pothuajse çdo ditë në qoftë se ju do të ketë një bari gjermane. Duke thënë se, GSD është edhe vlerë të gjitha grooming dhe pluhurave do të bëni ndonjëherë.

Nëse e doni GSD atëherë ju do të duan faqen time Facebook të quajtur German Shepherd Dog Fans. Ju lutem jepni një "LIKE” dhe ju lutem postoni një foto të GSD tuaj atje.

Këtu është një video e madhe të shkurtër kam gjetur që ilustron përkryer derdhje dhe nevojat grooming e një bariu gjerman. Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280