728 x 90

Дали вашиот Германски овчар и лелекањето додека спиеле?

Дали некогаш сте виделе германски овчар лелекањето кога Заспана?

Знам дека не треба. Мои Германски овчар Stryker ќе лаат во сон понекогаш, но никогаш не крик додека спиете.

Подолу е смешно видео што го најдов на YouTube на ДДЦК име Декстер вршење на целосна врескаат додека спиете.

Enjoy!

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280