728 x 90

Куче на ветеринар

Е вашата Германски овчар добар во нивните ветеринарни прегледи?

Овде е мојот Германски овчар “Stryker” во неговиот ветеринарна клиника состанок за неговата вакцини и heartworm тест. Дали тој се однесува добро или лошо? Треба да кажам дека ми ДДЦК е да се добие обичен хамбургер, доколку тие се добри во нивното именување во ветеринарната болница. Тоа е само време за да стигнат хамбургер, и тие ги сакам.

Така, се однесуваат Stryker доволно добро за да добие хамбургер? Погледнете го видеото подолу на целиот пат до крај за да дознаете!

За повеќе големи и забавни информации во врска со проверка на ДДЦК надвор остатокот од мојот German Shepherd Blog. И не заборавајте да “КАКО” нашата страница на Фејсбук German Shepherd Dog Fans каде што можете да ги споделите слики од вашиот Германски овчар деца.

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280