728 x 90

Qen në të Vet

Është tuaj Gjermanisht Shepherd Dog mirë në emërimet e tyre veterinare?

Here is my Gjermanisht Shepherd Dog “Stryker” në takimin e tij të veterinës klinikë për vaksinimin e tij dhe provë heartworm. A sillet ai i mirë apo i keq? Unë duhet të kini parasysh se GSD-së tim të merrni një hamburger të thjeshtë në qoftë se ata janë të mirë në takimin e tyre në spital veterinare. It is the only time they ever get a hamburger, and they love them.

Pra, does Stryker behave well enough to get a hamburger? Watch the video below all the way to end to find out!

For more great and fun information regarding GSD’s check out the rest of my German Shepherd Blog. And remember to “LIKE” our Facebook Page German Shepherd Dog Fans where you can share pictures of your German Shepherd children.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280