728 x 90

Zoomies Dog – Cilat janë ato?

A Dog juaj Ever Get A rastin e Zoomies?

Zoomies DogËshtë në rregull, qentë më bëni. Nëse dëshironi të dini “çfarë janë zoomies” atëherë ju nuk jeni vetëm.

Zoomies në qentë janë kur një qen të qetë dhe të relaksuar papritmas hedhje deri dhe shkon rreth si i çmendur për asnjë arsye të dukshme.

Trajnerët dhe behaviorists quajnë këtë “Periudhat e harbuar aktivitet të rastit” i njohur si FRAP-së për të shkurtër.

Ndërsa zoomies janë vetëm një lirim i shëndetshëm i mbyllur deri të energjisë, ata mund të jetë një çështje nëse keni shtëpi të vogël ose shtëpi të çrregullt dhe një qen i madh.

Zoomies janë fun, dhe të qeshur dhe duhet të jenë të gëzuar. Ajo sjell një buzëqeshje në fytyrën time çdo herë që unë shoh një qen me një rast të zoomies.

Më poshtë është një video e shkurtër që kam gjetur në YouTube ku një qenush Shepherd Gjermanisht papritmas ka zoomies.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280