728 x 90

Foods That Are Toxic To Dogs

Foods jo të sigurt për qentëA e dini se shumë ushqime të Njeriut dhe erëza nuk janë të sigurt për Shepherd juaj gjermanisht, Ose Çdo racë e qenit?

Many people spoil their pets and cannot resist the begging puppy dog eyes.

I know I have been a sucker to those sweet pleading eyes more than once. However as much as we all love our pets there are many common foods, spices, etj. that we humans eat that can be deadly to our beloved German Shepherds apo ndonjë qen për këtë çështje, and many may surprise you.

Please be aware that the list below was compiled by using many different online sources, and not all of the these sources are in complete agreement with one another.

Please let this be a general guideline for you follow, and always get the opinion of your veterinarian.

If your dog does happen to eat any of the following then call your veterinarian immediately.

1. Chocolate. It contains theobromine a chemical that is toxic to dogs.

2. Caffeine. This chemical is found in coffee, tea, and most soft drinks.

3. Avocados. Every part of an avocado is known to be toxic including the leaves and bark from the tree itself.

4. Grapes and Raisins. It is unknown why this is toxic to dogs, but it will cause sudden kidney failure in dogs if ingested.

5. Garlic. (I marrë pyetje në këtë një të tillë shpesh. Vetëm Kliko Këtu për të shkuar direkt në të kontrollit helm për të parë se pse është e rrezikshme për qentë.

6. Onions. Onions përmbajnë një të quajtur thiosulphate përbërës i cili është toksik për macet dhe qentë. Gëlltitje të qepëve shkakton një gjendje tjetër që quhet anemi hemolitike, që është e karakterizuar nga dëmtimit të qelizave të kuqe të gjakut.

7. Walnuts or Macadamia Nuts.

8. Gum, Candy, Mints, Toothpaste, and Mouthwash. Këto gjëra janë toksike për shkak të faktit se ato përmbajnë xylitol e cila është një sheqer diabetik që shkakton një deklaratë e papritur e insulinës që shkakton dështimin e mëlçisë në qentë.

9. Alcohol. Alcoholic beverages can be deadly to your dog especially depending on the size of the dog.

10. Apple Seeds. Mollë në vetvete është i sigurt, ajo është vetëm fara që janë toksike.

11. Apricot Pits.

12. Cherry Pits.

13. Certain Mushrooms, so it’s best to stay away from all mushrooms.

14. Mustard Seeds.

15. Peach Pits.

16. Potato Leaves and Stems.

17. Rhubarb and Leaves.

18. Salt. (I marrë pyetje në këtë një të tillë shpesh. Vetëm Kliko Këtu për të shkuar direkt në helm Kontrollit të parë se pse kjo është e rrezikshme për qentë.)

19. Tomatoes including Leaves and Stem.

20. Milk and other dairy products. Dogs are lactose intolerant, so they don’t have the necessary enzymes to digest dairy foods.

21. Plums.

22. Persimmons.

23. Pears.

24. Yeast Dough.

25. Baking Powder.

26. Baking Soda.

27. Nutmeg.

28. Chives.

29. Citrus Oil Extracts.

30. Corn on the cob. Misri është në të vërtetë gjobë, but the cob, does not digest and can cause a blockage in the intestines.

Again, please be aware this may not be a full comprehensive list so always check with your veterinarian before you feed your pet any human food to make sure it is safe for them.

Some of the sources utilized to compile the information for this article are the following: Pet Poison Control, ASPCA, Pet WebMD, The Humane Society, Canine Journal, Vet Street, etj.

For more great information regarding GSD’s, check out the rest of my German Shepherd Blog.

Also if you love the German Shepherd Breed then please check out and “Like” my Facebook Page German Shepherd Dog Fans where you can post and share photos and stories of your German Shepherds.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280
Al thotë:

Thanks for the info!  Rregull e pranoj është gjithmonë ushqyer ushqim tuaj qen qen. Bëni trajton tyre në shtëpi, ndjekin një recetë dhe qeni juaj do të jenë të lumtur dhe të shëndetshme. Feeding qentë scraps vetëm encourges sjelljen e keqe gjithsesi.

I just want to mention I am all new to blogging and site-building and really savored this web page. Probably I’m likely to bookmark your blog post . You amazingly have good well written articles. Thank you for sharing your website.

don deutsch thotë:

I appreciate the listing but I always wonder about the dosage. Për shembull fara mollë janë toksike për njerëzit mollë shumë por e ha të tëra duke përfshirë fara shumë herë, and for long periods and was not affected, before I knew they were toxic. So it it really a question of dosage. Pa dozë unë nuk e di se çfarë do të thotë kjo apo çfarë vlerë ka. If anyone can help please respond.

admin thotë:

Dosage will depend on the size of your dog. I recommend printing off this list and discussing everything with your vet, or avoid everything listed here just to be safe.

Boris Cassem thotë:

Hi there, just wanted to say, I liked this blog post. It was practical. Keep on posting!

Thanks for finally talking about > Foods That Are Toxic To Dogs | German Shepherd Dogs< Liked it!

Dog Shipping thotë:

I juѕt сame acrοѕs yοuг blog and wanteԁ to
drоp you a nοte telling yοu how impгesseԁ I wаѕ with
the informаtion yоu hаvе
ρoѕted here.
If you have a moment, please viѕit my site:

It covеrs Рet Transportation relatеd subjects.

I send you warm regardѕ and wish you contіnued success.

my wеbsite … Dog Shipping