728 x 90

Смешно Германски овчар Заспаната Видео

Германскиот овчар спие и сонува Хард

Funny German Shepard Sleeping

Јас само сакам смешно Германски овчар видеа.

Јас само се најде апсолутно смешен видео на Германски овчар спиење на YouTube и само морав да го споделам тука на мојот блог.

Тоа е многу кратко видео дека треба да се види тоа на целиот пат да се стави крај. Бидете сигурни дека ќе имаат волумен на целиот пат до на видео за да можете да го добиете целосниот ефект. Се надевам дека ќе уживам во тоа.

Патем, сликата во горниот лев е една од моите ДДЦК “Вегас” пред таа почина, во една од своите смешни спиење позиции половина падне на каучот. Ова видео ме потсети на неа и нејзината многу смешно спиење слики.

Сега нека видео гледањето почнуваат…..

Пред да одите, ве молиме проверете на остатокот од мојот German Shepherd Blog, и не заборавајте да ја сакаат нашата Фејсбук страница German Shepherd Dog Fans.

Благодарение!

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280