728 x 90

Funny German Shepherd Fjetur Video

Një Fjetur gjermane Shepherd dhe Dreaming Hard

Funny German Shepard Sleeping

I just love Funny Videos Gjermanisht Shepherd.

Unë vetëm e gjeti një video absolutisht qeshur e fjetur Shepherd gjermane në YouTube dhe vetëm kishte për të ndarë atë këtu në blogun tim.

Kjo është një video shumë të shkurtër që ju duhet të shikojnë atë të gjithë rrugën për t'i dhënë fund. Sigurohuni që ju keni volumin gjithë rrugës deri në video kështu që ju mund të marrë efektin e plotë. Unë shpresoj që ju të gëzojë atë.

Nga rruga, fotografia në të majtë të lartë është një nga GSD tim “Vegas” para se ajo ndërroi jetë, në një nga pozicionet e saj qesharake gjumi gjysma pakësuar në shtrat. Kjo video më kujtoi të saj dhe shumë pics saj qesharake gjumi.

Tani le video të shikuar të fillojë…..

Para se të shkoni ju lutem shikoni pjesën tjetër e mia German Shepherd Blog, dhe mos harroni të pëlqen faqen tonë të Facebook German Shepherd Dog Fans.

Faleminderit!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280