728 x 90

Германски овчар Страв од Cat

Дали некогаш сте се сретна со еден германски овчар, кој се плашеше од мачка?

Па вие сте за да се види на видео на еден подолу. во врска со 21 секунди во видеото е кога станува навистина смешно.

Enjoy!

336 x 280