728 x 90

Германски овчар напади Месо Човекот шега

Германски овчар Напади месо – Смешни видео

Овде е голема шега смешно видео на еден германски овчар оставени во притвор на случајни минувачи што оди по човек испорака носи плоча на месо.

Уште еден голем видео од Само за смее Gag е YouTube канал.

Enjoy!

336 x 280