728 x 90

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

Happy Birthday To gjermane My Shepherd Son Stryker!

Im bir German Shepherd Stryker është 10 vjeç sot! Dhe ai nuk duket një ditë e gjatë 5 vjet.

Unë nuk mund të besoj se si fluturon në kohë. Duket sikur vetëm dje, kur ne e lirova, edhe pse ai ishte i vetëm 8 muaj në atë kohë.

Ne gjithmonë të festuar i qenit tonë ditëlindjen e fëmijëve të me një qen tortë të sigurt nga një furrë buke manar, kështu sonte Styrker do të merrni një tortë të gjitha për veten e tij.

Për të lexuar të gjitha në lidhje shpëtimit histori klikoni Stryker-së këtu –> Stryker’s Story.

Më poshtë është një kolazh i fotove të Stryker tim bukur.

Happy Birthday biri im i dashur!

Enjoy!

Gjermanisht Shepherd Ditëlindja

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280