728 x 90

Shepherd Gjermanisht veshit Common Pyetjet

5 Pyetjet të shpeshta Rreth Ears Bariu gjermane

Më kërkohet shumë pyetje rreth gjermanë barinj veshët shpeshta, dhe kjo është gjithmonë zakonisht e njëjtë pesë. Pra, pa zhurmë më tej, këtu janë top 5 Pyetjet më kërkohet për Geman Barinjtë dhe veshët e tyre të mrekullueshme. Enjoy!

Gjermanisht Shepherd veshët qesharake

 

A Veshët gjermanë Barinjve Stand Up më vete?

Pyetja e parë më e zakonshme më kërkohet për Barinjtë gjermane është “e veshët e tyre qëndrojnë deri të natyrshme?”

Përgjigja është po. Shepherd-së gjermane janë një nga disa racave ku kjo është rast.

Barinjte gjermane janë të lindur me veshët çlirët. Diku nga 6 javë për të 14 javë të moshës veshët fillojë të qëndrojë më vete.

Zakonisht nga koha qen është 6 to 7 muaj të moshës veshët e tyre janë përherë i drejtë.

Është shumë e rëndësishme të dini se ju nuk duhet manar veshët kone tuaj gjermane Shepherd, pasi kjo mund të dëmtojë kërc dhe bëj që të ketë pjesërisht ose plotësisht veshët çlirët në vend të një vesh vertikal si pritet.

Veshët duke qenë plotësisht i drejtë është një tipar gjenetik i race, megjithatë çdo herë në një kohë një qenush çoban gjerman mund të ketë një defekt gjenetik dhe kështu veshët e tyre nuk do të bëhet plotësisht i drejtë. Kjo është quajtur një "vesh butë." Nëse ky është rasti, mos u bëni merak Shepherd juaj gjermanisht është e mirë, ajo mori vetëm i pafat në departamentin e gjen veshit. Mirëpo meqenëse kjo është një trashëgimi gjenetik, qeni nuk duhet të edukuar sa është e mundshme se është pasardhës do të ketë "veshët buta" edhe.

 

Veshët e tim qenush gjermane Shepherd Ishin Up, Por Një Ose Dy Shkoi Back Poshte, A është kjo normale?

Kjo është më e zakonshme pyetja e dytë vesh GSD më kërkohet.

Përgjigja për këtë pyetje është po ashtu.

Puppies gjermane Barinjve janë të lindur me veshët çlirët. Diku nga 6 javë për të 14 javë të moshës veshët fillojë të qëndrojë më vete. Megjithatë ata mund të shkojnë lart e poshtë shpesh dhe kjo është krejtësisht normale.

Kjo ndodh kur kone juaj është teething. Në fakt ajo është e njohur si “fazë qesharake vesh.” Pozita e veshëve mund të ndryshojë çdo ditë, kështu që të marrë shumë i fotove e kone tuaj, ndërsa ju mund të, kur ata janë duke shkuar nëpër këtë kohë, si ajo është shumë e bukur. Teething korniza kohore është e ndryshme për çdo qen, megjithatë më janë bërë teething me kohën që ata janë të 7 muaj të vjetra.

Këtu është një foto e mia vonë gjermane Shepherd Vegas si një qenush kur ajo ishte duke shkuar nëpër fazat e veshit qesharake.

Vegas Funny Faza Ear

 

Veshët e mi gjermanë Barinjve Never qëndruan drejt, A duhet të Tape Them?

Nëse veshët qen tuaj nuk do të qëndrojë deri të natyrshme, MOS, Unë përsëris, MOS shirit veshët e tyre veten të përpiqen për të marrë ato për të qëndruar deri përgjithmonë. Kjo është e rrallë i suksesshëm dhe zakonisht shkakton probleme, duke përfshirë lëndimet në veshët e tyre.

Nëse kone juaj është e gjatë 7 muaj të vjetër dhe veshët e tyre nuk janë duke qëndruar, pastaj të marrë qen tuaj për veteriner që ato të kontrolloni nëse ata janë bërë teething. Nëse ata janë bërë teething dhe ju doni të provoni taping veshët, pastaj e kanë vet ta bëjë këtë. MOS pamundurën taping veten. Megjithatë ju lutem të jenë të vetëdijshëm se taping veshët e GSD-së është i rrallë i suksesshëm që prej “veshët e butë” janë të trashëguara gjenetikisht.

 

Mund Çdo gjë Përveç Gjenetikës Shkak veshët e mi qenush gjermane Shepherd Not To Qëndroni?

Po, dëmtimi i kërc e veshit mund të shkaktojë veshët për të mos qëndrojë drejtë. Ka shumë arsye kjo ndodh, por më të zakonshme janë:

  1. Puppies tjera ose qen thumbues ose tugging në vesh duke luajtur.
  2. Njerëz, veçanërisht fëmijët që luajnë apo fshij mbi veshët kone.
  3. Kone hedhjen me kokën e tij kundër një mur ose brendësi të një arkë rregullisht ndërsa gjumi.

Bottom line, të vështirë si ajo është për të bërë, lënë veshët kone tuaj vetëm për të shmangur ndonjë dëm në kërc kështu veshët GSD suaj mund të qëndrojë gjatë.

 

Veshët tim GSD kone-së janë të drejta dhe të mëdha, Ata do Ever Grow Into Tyre?

Po ata do të në kohë. Ata do të duket si Dumbo për një kohë pse, kështu që të gëzojë atë.

Këtu është po një fotografi çift e mia fund gjermane Shepherd Vegas kur ajo ishte duke shkuar nëpër fazën e saj të veshit të mëdha. Ajo mori disa muaj e saj, por ajo më në fund u rrit në ta.

Faza e madhe veshi 2Faza e madhe veshi

Unë shpresoj se kjo ka ndihmuar të përgjigjem të gjitha pyetjeve tuaja dhe shqetësimet në lidhje me veshët tuaj gjermanë barinj. Nëse jo ju lutem postoj një koment më poshtë dhe let me know të ndonjë pyetje të tjera që mund të keni.

Faleminderit.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280