728 x 90

Германски овчар жалат чеша

Германски овчар со иритирачки Itch

Не само мразам кога ќе се чувствуваат удобно и да добијат страшно чеша? Па очигледно овој германски овчар не премногу.

Уживајте во слатко кратко видео на YouTube!

336 x 280