728 x 90

Германски овчар се ослободи од вода во бавно движење

Постојано се прашувам што куче изгледа како ослободи од вода во бавно движење?

Па така не сум. И да бидам искрен, тоа е прилично смешно пред да се овде.

Најдов еден голем видео на точно дека на YouTube. Бидете сигурни да се види одблиску. На jowls, очите, и ушите се особено смешен.

Enjoy!

 

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280