728 x 90

Gjermanisht Shepherd Dog Shaking Off ujit në lëvizje të ngadaltë

Ever Wonder Çfarë A Dog Looks Like Shaking Off ujit në lëvizje të ngadaltë?

E pra kështu bëri I. Dhe të jetë i sinqertë, kjo është një pamje goxha funny për të ja.

Kam gjetur një video e madhe e pikërisht se në YouTube. Të jetë i sigurt për të parë atë nga afër. Të jowls, Sytë, dhe veshët janë veçanërisht të qeshur.

Enjoy!

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280