728 x 90

Германски овчар Дискови за автомобили – Смешни видео

Германски овчар Возење шега за возило

Јас навистина уживаат оние смешни шега емисии, особено кога тие подразбираат кучиња и поконкретно германски овчари.

Подолу е одлично видео што го најдов на Само за смее Gag YouTube канал, и тоа е смешен. Тоа е смешна шега дека само ќе треба да се види подолу.

Enjoy!

 

336 x 280