728 x 90

Shepherd Gjermanisht Playing Football

A Gëzojnë Shepherd juaj gjermanisht Playing Football?

A ju gëzojnë të shikuar Super Bowl? Unë e bëri. Kjo lojë vjet ishte e pabesueshme.

A jeni një tifoz i tillë i futbollit që ju mësoi Shepherd tuaj gjermane për të love sport shumë?

Po të jetë kështu, atëherë ju do të love this shkurtër YouTube video kam gjetur nga një Bariu gjermane dhe baba e saj njerëzor duke luajtur versionin e tyre të futbollit.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280