728 x 90

Puppies gjermane Shepherd hipnotizuar me GoPro Kamera

Puppies GSD Chase Pas Video Kamera

Puppies? A ju kam thënë puppies Gjermanisht Shepherd? Pse po kam bërë.

I dashuri puppies GSD, dhe dukshëm ata e duan kamera video.

Puppies në video të shkurtër më poshtë janë të hipnotizuar nga kamera. Edhe nëna e tyre ka për të kontrolluar atë.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280