728 x 90

Германски овчар кутре и маче Свирење

ДДЦК кутре & Роденденски Свирење

Германски овчар кученца се супер слатки, но Германски овчар кутре играат со маче е одвратно симпатична.

Јас никогаш не гума на гледање видеа на кучиња или мачиња толку подолу е прекрасна комбинација од двете.

Јас имам три мачки, како и мојот Германски овчар Stryker така сакам гледајќи ги играат заедно, дури и Stryker е целосно расте и речиси 10 години сега.

Прекрасно е кога кучињата и мачките не само што ќе се толерираат меѓусебно, но се премногу големи пријатели.

Подолу е симпатична видео од YouTube на Германски овчар кутре и малку маче имаат експлозијата играат заедно. Материјал цел, на маче прави одлична работа на одржувањето на свој.

Enjoy!

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280