728 x 90

Puppy Gjermanisht Shepherd Dhe Kitten Playing

GSD Puppy & Kitten Playing

Puppies Shepherd gjermane janë super cute, por një qenush çoban gjerman duke luajtur me një kotele është disgustingly bukur.

Unë kurrë nuk lodhem e të parit videot e puppies apo kotele kështu që më poshtë është një kombinim i mrekullueshëm i të dy.

Unë kam tre macet si dhe im Gjermanisht Shepherd Stryker kështu I love shikuar ata të luajnë së bashku edhe pse Stryker është rritur plotësisht dhe pothuajse 10 vjeç tani.

Është e mrekullueshme kur qentë dhe macet jo vetëm tolerojnë njëri-tjetrin, por janë miq të mëdhenj shumë.

Më poshtë është një video të adhurueshëm nga YouTube prej një qenush gjermane Shepherd dhe pak kotele që ka një shpërthim luajtur së bashku. FYI, kotele e bën një punë të madhe e mbajnë atë të vetë.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280