728 x 90

Германски овчар кутре наспроти фудбалска топка

Германски овчар кутре игра со фудбалска топка

Јас ќе ќе го задржи овој пост едноставен. Подолу е прекрасен краток видео на еден германски овчар игра со ака. обидувајќи се да го победи на фудбалска топка.

Enjoy!

 

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280