728 x 90

Shpëton Gjermanisht Shepherd

Shpëton gjermanisht Shepherd

Këtu është një listë e shumë prej Shepherd shpëton gjermane nga shteti në Shtetet e Bashkuara.

Unë shpresoj se në qoftë se ju jeni duke konsideruar duke shtuar një bari gjermane si një anëtar i familjes tuaj që ju të miratojë një nga një nga shpëton shumë atje, ose strehim tuaj lokale. Ka kaq shumë të mahnitshme Barinjte gjermane atje pa shtëpitë që kanë nevojë për ju.

Mos harroni Adaptojne, Mos Shop.

Më poshtë janë listat e shpëton nga shteti që kanë faqet e internetit. Vetëm Klikoni mbi emrin e Shpëtim më poshtë ju doni të shkoni për të dhe ajo do të ju merr direkt në web faqen e tyre.

Në qoftë se një lidhje nuk është duke punuar në pjesën e shpëtimit të web faqen time ju lutem më lejoni të dini. Për fat të keq shpëton vijnë dhe shkojnë, dhe ka kaq shumë atje, kështu që nuk është gjithmonë e tanishme.

Për informacion më të madhe informative dhe zbavitëse për Barinjtë gjermane, shikoni pjesën tjetër të blogun tim këtu –> German Shepherd Blog.

Gjithashtu shikoni Shepherd gjermane në Facebook faqen time këtu –> German Shepherd Dog Fans.

Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

 

Alabama

 

Alabama German Shepherd Rescue

 

Ndihma barinjtë e çdo ngjyrë

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Qendrore Alabama

 

Alaska

 

Arctic gjermane Shepherd Rescue

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Alaskës

 

Arizona

 

Arizona Lidhja German Shepherd Rescue

 

Ruajtja putrat Shpëtim

 

Jugperëndimore Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Arkansas

 

Arkansas German Shepherd Rescue

 

Muttley Crew German Shepherd Rescue

 

Northwest Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Makineri ne Gjermanisht Shepherd Rescue

 

California

 

Shpëtim Bregdetare Gjermanisht Shepherd

 

El Dorado County German Shepherd Rescue

 

Shpëtim gjermane Shepherd të Los Angeles – Orange Co / Tehachapin

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Kalifornisë Veriore

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Orange County

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Sacramento Valley

 

Gjermanisht Shepherd Safe Haven

 

Shteti Golden Shepherd Gjermanisht Shpëtim

 

Madhe California German Shepherd Rescue

 

Siskiyou German Shepherd Rescue

 

Jug Bay racave të pastërta Shpëtim

 

Southern California German Shepherd Rescue

 

Westside Shpëtim Bariu gjermane i Los Angeles

 

Kolorado

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Qendrore Kolorado

 

Front Gama German Shepherd Rescue

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Rockies

 

Borë mbuluar Shepherd Rescue

 

Connecticut

 

Shepherd Burimeve gjermane dhe Shpëtim Qendra, Inc.

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

German Shepherd Rescue Zoe

 

Delaware

 

Mid-Atlantik German Shepherd Rescue

 

Delaware German Shepherd Rescue

 

Sedona Shepherd Sanctuary

 

District of Columbia

 

Virginia German Shepherd Rescue

 

D.C. Shpëtim Gjermanisht Shepherd

Florida

 

Daytona Beach German Shepherd Rescue

 

Shpëtim gjermane Shepherd i Floridës Qendrore

 

Florida German Shepherd Rescue

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Jugperëndimore Florida

 

K-9 Shërbimet gjermane Shepherd Rescue

 

Tampa Bay GSD Shpëtim

Gjeorgjia

 

Gjermanisht Shepherd Rescue Dog e Gjeorgjisë

 

Gjeorgji Gjermanisht Shepherd Rescue

 

Qenit Pet Rescue

 

Hawaii

 

Phoenix Gjenevës

 

Idaho

 

Idaho German Shepherd Rescue

 

Montana gjermane Shepherd dhe belge Malinois Shpëtim

 

Illinois

 

Central Illinois gjermane Shepherd Rescue Dog

 

Chicagoland Shepherd Rescue

 

Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Illinois German Shepherd Rescue

 

Thjesht Barinjte Shpëtim

 

Gjermanisht Shepherd Rescue Dog i Iowa (zyrtarisht Mississippi Valley gjermane Shepherd Rescue Dog – MVGSDR)

 

Indiana

 

Echo Dogs Bardhë Shepherd Rescue

 

Shpëtim Shepherd Gjermanisht Indy

 

Shpëtim Guardian German Shepherd NE Indiana

 

Indiana German Shepherd Rescue

 

Northwest Indiana GSD Shpëtim

 

Iowa

 

Gjermanisht Shepherd Rescue Dog i Iowa (zyrtarisht Mississippi Valley gjermane Shepherd Rescue Dog – MVGSDR)

 

Kansas

 

Kansas German Shepherd Rescue

 

Kentucky

 

Kentucky German Shepherd Rescue

 

Stepping Stone gjermane Shepherd Shpëtim

 

West Kentucky German Shepherd Rescue

 

Louisiana

 

Louisiana gjermane Shepherd Rescue

 

New Orleans German Shepherd Rescue, Inc.

 

Louisiana Veriut gjermane Shepherd Rescue

 

Red Stick Gjermanisht Shepherd Rescue

 

Maine

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

Shepherd Burimeve gjermane dhe Shpëtim Qendra, Inc.

 

Pashmangshëm Danger gjermane Shepherd Rescue

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

Maryland

 

Të gjitha Shpëtim Shepherd

 

Maryland German Shepherd Rescue

 

Mid gjermane Atlantik Shepherd Rescue

 

Juglindore Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Massachusetts

 

Shepherd Burimeve gjermane dhe Shpëtim Qendra, Inc

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

Massachusetts German Shepherd Rescue

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

Michigan

 

Great Lakes Shepherd Rescue

 

Michigan German Shepherd Rescue

 

Minnesota

 

Faerie Toka Corgi dhe gjermane Shepherd Rescue

 

Minnesota German Shepherd Rescue

 

Barinjtë e kursimeve të Minesotës

 

Second Hand Dog

 

Mississippi

 

Mississippi gjermane Shepherd Rescue

 

Missouri

 

MOGS Dogs a.k.a. Missouri German Shepherd Rescue

 

Serendipity Gjermanisht Shepherd Rescue

 

Montana

 

Montana gjermane Shepherd dhe belge Malinois Shpëtim

 

Nebraska

 

Heartland Gjermanisht Shepherd Rescue

 

Nebraska German Shepherd Rescue

 

Nevada

 

Nevada German Shepherd Rescue

 

Vegas Shepherd Rescue

 

New Hampshire

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

Trashëgimia Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

North Star German Shepherd Rescue Dog

 

New Jersey

 

Garden State gjermane Shepherd Rescue

 

Shpëtim Gjermanisht Shepherd i New Jersey

 

Kryesisht Barinjte

 

Sedona Shepherd Sanctuary

 

Barinjte Hope Gjermanisht Shepherd Rescue

 

New Mexico

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Jugut New Mexico

 

New York

 

Big Dogs Big Zemra Shpëtim

 

BrightStar GSD Shpëtim

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Qendrore New York

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

Barinj Hope Shpëtim

 

North Carolina

 

Shpëtim Gjermanisht Shepherd & Birësimet

 

Gjermanisht Shepherd Hope Shpëtim

 

Juglindore Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

North Dakota

 

Asnjë shpëton mund të gjenden në këtë shtet, ju lutem shikoni shtetet fqinje

 

Ohio

 

Cincinnati Zona German Shepherd Rescue

 

Dogs Hope Gjermanisht Shepherd & All Breed Rescue

 

Ohio German Shepherd Rescue

 

Oklahoma

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Tulsa OK

 

Oklahoma German Shepherd Rescue

 

Safe Haven German Shepherd Rescue Inc.

 

Oregon

 

Northwest Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Oregon German Shepherd Rescue

 

Pennsylvania

 

Shpëtim gjermane Shepherd i Pensilvanisë Juglindore

 

Mid gjermane Atlantik Shepherd Rescue

 

Ruaj një shpëtim Aleancës Shepherd

 

Sedona Shepherd Sanctuary (Sherbime Lindore Pennsylvania)

 

Rhode Island

 

Shepherd Burimeve gjermane dhe Shpëtim Qendra, Inc

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

South Carolina

 

Gjermanisht Shepherd Haven Rescue & Rehabilitimi

 

Fillimet e re Shepherd Rescue

 

South Dakota

 

Asnjë shpëton mund të gjenden në këtë shtet, ju lutem shikoni shtetet fqinje

 

Tennessee

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Lindjes Tenesi

 

Pashmangshëm Danger gjermane Shepherd Rescue

 

Lindja Tennessee gjermane Shepherd Rescue

 

Ruaj barinj Tona

 

Texas

 

Austin German Shepherd Rescue

 

Dallas Fort Worth Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Shpëtim gjermane Shepherd e Qendrore Texas

 

Dërgo një shpëtim Dog bariu Faqja gjerman

 

Shpëtim Good Shepherd e Veriut Teksasit

 

Madhe Houston German Shepherd Rescue Dog

 

Muttley Crew German Shepherd Rescue

 

Shansi i dytë Gjermanisht Shepherd Rescue

 

Utah

 

Gjermanisht Shepherd Rescue Dog i Utah

 

Vermont

 

Shpëtim gjermane Shepherd i New England

 

North Star gjermane Shepherd Rescue

 

Afrika e Brevard gjermane Shepherd Rescue

 

Virginia

 

Shpëtim Gjermanisht Shepherd & Birësimet

 

Juglindore Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Virginia German Shepherd Rescue

 

Washington

 

Northwest Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Washington gjermane Shepherd Rescue

 

West Virginia

 

Asnjë shpëton mund të gjenden në këtë shtet, ju lutem shikoni shtetet fqinje

 

Wisconsin

 

German Shepherd Rescue ARF-së

 

Lesh-Ever Miqtë Kafshëve Sanctuary

 

Shpëtim Bariu gjermane Aleanca e Wisconsin

 

Me dashuri Shpëtim Shepherd gjermane

 

Putrat White Shpëtim Gjermanisht Shepherd

 

Wyoming

 

Montana Gjermanisht Shepherd & Belgian Malinois Shpëtim

336 x 280