728 x 90

Германски овчар Вклучување Храна Добавувачот Стенд – Смешни видео

Германски овчар обработува хот-дог шега

Тука е уште еден голем замолчени видео со еден германски овчар во него. Овој пат на ДДЦК е водење на штандови за храна. Само да се види и да се види реакции на јавноста.

Го најдов ова одлично видео на Само за смее Gag е Вие Tube канал.

Уживајте во видеото подолу.

 

336 x 280