728 x 90

Shepherd Gjermanisht vs Dyshemetë drurë

A ka Gjermanisht Shepherd Dog juaj Vështirësi Walking On Dyshemetë drurë?

Unë mendoj se të gjithë qentë pa dallim race të keni probleme duke ecur në kate drurë në fillim.

Së pari, kate drurë, tjegull, i petëzuar, apo parket vinyl të gjitha kanë një gjë të përbashkët; ata janë të rrëshqitshme dhe të japin asnjë tërheqje. Kjo mund të jetë një përvojë e frikshme për një qen kur ata së pari të përpiqen të ecin në to.

Dog vs kate drurëMegjithatë sapo ata të mësohen me ta ata janë të mirë.

Unë e kam gjetur se duke vënë rugs zonë në dhoma të mëdha, vrapues në korridoret, dhe Mats nga dyert para dhe prapa ndihmuar ata për të marrë tërheqje më të mirë dhe të rregulluar në katet e drurë më të shpejtë.

Qen dhe të nxisë mia qentë gjithashtu dua të vë në katet e drurë, sepse ata janë pije freskuese.

Megjithatë në qoftë se ju keni një bari gjermane apo ndonjë qen për atë çështje që ka ndonjë çështje të lëvizshmërisë atëherë çdo dysheme të forta sipërfaqe është duke shkuar për të jetë e vështirë për ta. Ata do të duhet disa fusha carpeted në mënyrë që të jetë më shumë celular në shtëpinë tuaj.

Më poshtë është një video e shkurtër që kam gjetur në YouTube e një Bariu gjermane duke ecur në dysheme drurë për herë të parë. Kjo është qesharake dhe pak i trishtuar në të njëjtën kohë.

Megjithatë dikur qeni juaj përshtat ata do të shkojnë kalon nëpër shtëpi, dhe madje edhe në qoftë se ata të kaloj dhe rrëshqitje pak, ajo nuk do të fazën e tyre në të gjitha.

My German Shepherd Stryker pëlqen të luajë shkoj të marr brenda dhe të drejtuar dhe rrëshqitje poshtë korridor tonë. Edhe pas duke luajtur jashtë ende dëshiron të luajë në korridor. Ai duket pa kuptim rrëshqitje poshtë sallë, por ai do atë. Për t'u dukur pa kuptim.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280