728 x 90

Shepherd Gjermanisht vs Car Remote Control

Shepherd Gjermanisht Dhe Një Kontrollit Car Remote

Ndonjëherë ne vetëm nevojë për disa argëtim dhe pa kuptim video për të shndrit ditën tonë. Këtu është një video e bukur e shkurtër e një Bariu gjermane duke u përpjekur të gjej makinë me telekomandë.

A është kjo makinë qesharak një kërcënim? Shikojnë më poshtë dhe për të gjetur jashtë.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280