728 x 90

Германски овчар со случај на икање

Дали вашиот Германски овчар некогаш добие икање?

Секое куче некогаш сум ја имал претрпел со икање на прилика. Јас лично го најдете симпатична и смешна. За жал, јас никогаш не биле во можност да се добие ми ДДЦК на видео, кога тој имаше икање, бидејќи тие обично не трае доволно долго.

However, Јас не се најде смешно краток видео подолу на Германски овчар страдање со случај на икање.

Enjoy!

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280