728 x 90

Shepherd Gjermanisht Me një rast të hiccups

A Shepherd juaj gjermanisht Ever Get Hiccups?

Çdo qen kam patur ndonjëherë ka vuajtur me hiccups mbi rastin. Unë personalisht gjej atë adorable dhe funny. Për fat të keq unë kurrë nuk kam qenë në gjendje për të marrë GSD time në video, kur ai kishte hiccups sepse ata zakonisht nuk zgjasin aq sa duhet.

However, Unë e kam gjetur një video funny shkurtër më poshtë i një vuajtje Shepherd gjermane me një rast të hiccups.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280