728 x 90

Германски овчари Јадете Пикник шега

Германците Овчари уриваат Пикник Gag Видео

Што би направиле ако требаше да се гледа на храна за пикник и куп на кучиња упаднаа во и почнуваат да јадат сите на храна? Не знам, Па, јас не било, но може да се види и да се види она што овие луѓе.

Уживаат во овој смешно видео од Само за смее гегови.

 

336 x 280