728 x 90

Barinjte gjermane Hani Piknik Prank

Gjermanët Barinjte Crash piknik Gag Video

Çfarë do të bëni në qoftë se keni qenë dashur të shikuar ushqim për një piknik dhe bandë e qenve sulmuan në dhe duke filluar të hahet të gjitha ushqimet? Nuk e di, edhe unë nuk bëj as, por ju mund të shikojnë dhe të shohim se çfarë bënë këta njerëz.

Gëzojnë këtë video qesharake nga Just For Laughs Gags.

 

336 x 280