728 x 90

Дали Вашето германски овчари имаат Омилени минато време?

Мојот германски овчари омилени крајно време е Фризби. Тие се фризби изродите! Тука е забавно видео на нив ужива дека омилен минато време.

За повеќе забава и информативни информации за ДДЦК е, check out the rest of my German Shepherd Blog.

 

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280

Го сакаат она што сте го направиле со сајт!

Јас едноставно сакаат да се каже јас сум само почетник на блогирањето и дефинитивно ужива сте веб блог. Повеќе од веројатно, ќе одам да обележите вашиот сајт . Вие сигурно доаѓаат со корисни написи и осврти. да те благослови за споделување на вашите блог.

Durisseau57 says:

Има! I've been following your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Austin Texas! Само сакав да ви кажам продолжи со добрата работа!