728 x 90

Getting a New Dog After the Loss of a Pet

Blej një qen, ose të shpëtuar një qenA duhet të Blej një qenush të ri për një anëtar të familjes Pas një Humbje Fundit Pet?

Kohët e fundit kam marrë një pyetje me email një individ që vizitoi faqen time. Kuptova se kjo ishte një pyetje e madhe dhe se shumë njerëz përballen me rrethana të ngjashme, kështu që unë vendosur për të shkruar një blog post të tërë dedikuar për këtë temë.

Situata ishte si vijon. Babai i një gruaje të German Shepherd i 14 vjet kishin kaluar kohët e fundit larg. Babai i saj ishte shumë i mërzitur dhe i vetmuar për shkak të humbjes. Si një dhuratë për ditëlindjen të atit të saj, Vajza e kërkuar për të marrë baba i saj një qenush të ri Gjermanisht Shepherd.

Pyetja unë u pyet ishte në thelb se ku për të gjetur një qenush të mirë GSD për baba i saj.

Mendova për përgjigjen time ndaj këtij individi për një kohë të gjatë, dhe më poshtë ishte përgjigja ime për pyetjen. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se ky është vetëm mendimi im. Unë shpresoj se duke e lexuar këtë se nëse apo kur ju duhet të gjeni veten në një situatë të ngjashme që ju do të konsiderojë pikat shumë të prekur më në REPY tim.

"Më vjen shumë keq për humbjen e babait tuaj. Unë kam qenë atje shumë herë dhe kjo është shumë e vështirë për të humbur një anëtar të familjes Shepherd Gjermanisht.

 

Unë kam menduar për pyetjen tuaj në mënyrë të konsiderueshme në lidhje me marrjen e baba juaj një qenush të ri GSD. Unë e di kjo ndoshta nuk është përgjigje që ju doni të dëgjoni, por unë nuk do të rekomandojë marrjen e ndonjë manar për babain tuaj. Arsyeja që unë them këtë është sepse gjithkush ofendon ndryshe kur ata të humbasin një manar familjes. Disa njerëz duhet të merrni për të marrë një tjetër kafshë menjëherë për të ndihmuar të mbushur zbrazëti e përkëdhelur e humbur, dhe për të ndihmuar me zinë për të vdekurin. Të tjerët duhet të kalojnë nëpër procesin e plotë të brengosur para se ata janë të gatshëm për të marrë një tjetër kafshë. Kjo mund të jetë javë, muaj, apo edhe vite. Që një kafshë do të jetë një "fëmijë" ose anëtar i përhershëm i familjes unë nuk do ta personalisht të bëjnë këtë zgjedhje për dikë tjetër. Në vend të kësaj unë do të rekomandojë duke folur me babain tuaj në gjatësi për të parë nëse ai është gati për një tjetër Bariu gjermane. Nëse ai është atëherë ju mund të ofrojnë për të paguar tarifën e birësimit për atë për të marrë një të tillë.

 

Ju gjithashtu përmendi marrjen baba yt a Kone Shepherd Gjermanisht. Këtë unë diçka që unë do të mendoj për një pak më shumë, si dhe. Unë nuk kam asnjë ide mosha e atit tënd, por ju patjetër duan të marrin në konsideratë; do babai yt në bazë të moshës së tij të ngjarë jetoj më gjatë se një qenush të ri. Again, Unë nuk e di moshat askujt i përfshirë kështu që kjo nuk mund të zbatohet, por unë kam dashur të sjellë atë deri në rast se është diçka që duhet të merren parasysh. Nëse përgjigja është "jo" ose "nuk ka gjasa", atëherë unë nuk do të rekomandojë marrjen e një qenush. Në qoftë se nuk është kështu, atëherë unë do të bëjë disa hulumtime serioze online për të shikoni për një Breeder të shkëlqyer.

 

However, kur të kërkoni për një Breeder të parë për "mbarështuesve mbrapa oborr" dhe "mullinj kone." Kur në kërkim të një Breeder të mëdha gjëra për të kërkuar janë; çmim, garanci shëndetësor, MKO prindërit Certified, AKC regjistruar prindërit që janë të certifikuara ADN-së, temperamentin testuar, mos lirimin puppies për pronarët e rinj ndonjë më shpejt se 8 javë të moshës, Breeder ka një kontratë shumë të gjatë për të nënshkruar, dhe Breeder është shumë picky në lidhje me të cilët mund të blejnë qentë e tyre. Përsëri çmimi është shumë i rëndësishëm, mbarështuesve të mira ngjall për shëndetin, dhe temperament, dhe që është e shtrenjtë për mbarështuesve të sjellë rregullisht në qentë të reja të mbarështimit të mira. Një Puppy Shepherd gjermanisht nga një Breeder të shkëlqyer duhet të fillojë në çmim kudo rreth $1,200 minimum dhe të shkojnë deri nga atje.

 

Unë të kërkuar për të përmendur diçka që ju nuk mund t'i ketë konsideruar; dhe kjo është një shpëtim çoban Gjermanisht. Ka kaq shumë të mahnitshme jashtë GSD-së atje që kanë nevojë për një të mirë përgjithmonë në shtëpi. Ato mund të gjenden në shumë mënyra të tilla si strehim tuaj lokal ose një Shepherd specifik Gjermanisht grup Rescue race lokal. Gjë e madhe për grupet specifike race janë se ata janë kryesisht vullnetar i bazuar dhe më e GSD-së janë nxitur në shtëpitë e njerëzve. Kjo mënyrë e shpëtimit merr të dini personalitetin qeni, quirks, mangësi, etj. kështu që ajo mund të krahasohen për të pronarit të përsosur të re ose familjes. Përparësia tjetër është me një shpëtim është kostoja. Ata janë të lira në krahasim me një qenush nga një Breeder, plus ata kanë të gjitha vaksinat e tyre, dhe janë spayed ose neutered para se ata janë miratuar nga. Nëse jeni të interesuar në ndjekjen e këtë mundësi këtu është një lidhje për faqen time ku unë listën e të gjitha Shpëton Shepherd gjermane nga shteti me një lidhje në faqen e internetit të çdo shpëtim-së.

 

Unë shpresoj përgjigjja ime ju ndihmon dhe ju dhe babai fat tuaj të mirë uroj.

Sincerely,"

Again, ky është vetëm mendimi im personal. Unë jam një avokat shumë i fortë për adoptimin e kafshëve të shpëtuara. Unë kam qenë i përfshirë në nxitjen për shumë organizata të ndryshme të shpëtimit për shumë vjet tani. Duke thënë se, Unë kam blerë edhe një Shepherd Dog gjermane nga një Breeder reputacion shumë të mirë si. Ishte GSD im "Vegas", që është tani 10 ½ vjeç dhe ka foto të saj suvatuar në të gjithë këtë website.

However, Unë kam 6 Fëmijët e kafshëve aktualisht. Dy qentë (të dy GSD-së), and four cats, dhe të gjithë ata përveç për "Vegas" ishin shpëton.

Jam kurioz të di mendimin tuaj për pyetjen e saj? Ju lutemi të lënë një koment më poshtë.

For more great information regarding GSD’s, check out the rest of my German Shepherd Blog.

Gjithashtu nëse ju e doni Barinjte gjermane shikoni Facebook faqen time të përkushtuar për ta quajtur German Shepherd Dog Fans.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280

Unë thjesht dua të them se unë jam vetëm fillestar për blogun dhe me të vërtetë i pëlqente këtë faqe. Pothuajse me siguri unë jam dua të bookmark blogun tuaj . Ju me siguri vijnë me histori të frikshëm. Thanks një buqetë për zbulimin blogun tuaj.