728 x 90

Среќна Нова Година од германски овчар кучиња Блог!

Среќна Нова година!

Среќна Нова Година на сите мои лојални, како и нови читатели на мојот блог таму. Мај оваа година да биде најдобар година уште за вашето семејство и вашите прекрасни германски овчари.

и се сеќавам, ако се размислува за додавање на Германски овчар за вашето семејство оваа година, then please consider adopting as there are many dogs in need.

Here is a link to a list of all the German Shepherd Rescues во текот на САД.

Ако линкот не работи на спасување дел од мојот сајт, молам да ме известите. За жал спасува доаѓаат и си одат, и има толку многу луѓе таму,, па тоа не е секогаш тековната.

среќна Нова година

336 x 280