728 x 90

Gëzuar Vitin e Ri nga gjermane Shepherd Dogs Blog!

Gëzuar Vitin e Ri!

Vite Gëzuar reja për besnike të gjithë e mia, si dhe lexuesit e reja të blogun tim atje. Mund të këtë vit të jetë viti më i mirë edhe për familjen tuaj dhe Barinjtë e tua të mrekullueshme gjermane.

dhe mbani mend, nëse jeni duke konsideruar duke shtuar një Shepherd Dog gjermane për familjen tuaj këtë vit, then please consider adopting as there are many dogs in need.

Here is a link to a list of all the Shpëton Gjermanisht Shepherd në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Në qoftë se një lidhje nuk është duke punuar në pjesën e shpëtimit të web faqen time ju lutem më lejoni të dini. Për fat të keq shpëton vijnë dhe shkojnë, dhe ka kaq shumë atje, kështu që nuk është gjithmonë e tanishme.

vitet e lumtur e re

336 x 280