728 x 90

Gëzuar Ditën e Shën Valentinit Nga gjermane Shepherd Dogs!

Mos harroni të Kiss gjerman tuaj bari Shën Valentinit!

Gëzuar gjithkush Dita e Shën Valentinit! Mos harroni jo të gjithë shpirta binjak janë dy këmbë. Mos harroni të jetë mirënjohës për të katër Valentines këmbë që ju duan pa kushte çdo ditë të jetës së tyre.

Kjo është një foto e Bariut time më të fundit kujdestare gjermane “Kotcha.” Ajo kohët e fundit shkoi te ajo përgjithmonë në shtëpi dhe tani është duke jetuar jetë të mirë ole.

German Shepherd Valentine

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280