728 x 90

Hemangiosarcoma Diagnosis

The Only Thing Wrong With Dogs Is That They Don’t Live Forever.

Dogs nuk jetojnë përgjithmonëIt’s time to share the news. My beautiful German Shepherd daughter Vegas has been diagnosed with hemangiosarcoma, an aggressive incurable cancer of the blood vessels.

She just turned 11 vjeç në mars 1st, 2014. Për shkak të diagnozës së saj kjo do të më shumë se sa ka gjasa të jetë ditëlindja e fundit që ajo feston me ne.

Ashtu si shumica e qenve me këtë kancer të tmerrshme nuk kishte pothuajse asnjë paralajmërim. Një ditë Vegas thjesht nuk pranoi t'i hajë, por përveç kësaj ajo ishte duke vepruar normale në çdo mënyrë tjetër.

Ne e mori atë me vet tonë dhe gjetën se ajo kishte një dhëmb të plasaritur dhe rekomandoi një pastrim të dhëmbëve, dhe nxjerrja e këtij dhëmbit. Dhe ata vepruan kështu bloodwork cili erdhi përsëri plotësisht normale.

Ne planifikuar pastrimin e saj dentar, dhe në mëngjes e dhëmbëve vet e saj e saj më thirri dhe e pyeti nëse ajo mund të bëjë disa x-rrezet për shkak të moshës së Vegas, dhe ajo vetëm donte të jetë i sigurt se asgjë tjetër nuk ishte e gabuar para se të vënë atë nën anestezi. I ranë dakord për radiografi dhe rezultatet u kthye diskutueshme.

Vet pastaj rekomanduar dhe me ultratinguj. Ultratinguj na tregoi se jonë Bariu Vegas gjerman kishte dy tumore shumë të mëdha në shpretkë e saj. Për shkak të këtyre gjetjeve pastrimin e dhëmbëve është anuluar dhe që ne të planifikuar një splenectomy ose heqja e shpretkës, kështu tumoret mund të biopsied.

Birthday Gëzuar Gjermanisht ShepherdOperacioni shkoi i madh, dhe kemi pritur katër ditë për rezultatet. Rezultatet ishin diagnoza më i keq i mundshëm aq sa unë kam qenë i shqetësuar; kancer terminal pashërueshme të quajtur hemangiosarkoma.

Që diagnozës qëllimi im ka qenë që çdo ditë prishin Vegas ime e ëmbël kalbur, dhe të bëjnë çdo ditë ajo ka lënë aq i madh sa të jetë e mundur.

Ora ajo ka lënë është e deri tek ajo, Megjithatë veteriner pret diku në mes 1 to 3 muaj. Unë vetëm dua çfarëdo kohe që ajo ka lënë të jetë koha për cilësi.

Pjesa më e vështirë në lidhje me kafshët është atje jetëgjatësia. Ajo është aq e vështirë për të thënë lamtumirë. Për fat të mirë unë gjithmonë do të ketë qindra fotot dhe videot e marra gjatë gjithë jeta e saj të shikojnë prapa në, kur ka ardhur koha e saj.

Këtu është video e partisë së saj të 11 ditëlindjen, ku ajo merr një qen badiava sigurt tortë gjalpë. Unë shpresoj që ju të gëzojë atë. Unë e di se ajo definitivisht ka gëzuar tortë e saj.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280