728 x 90

How To Wake Up Your Human German Shepherd Style

From A Dog’s Perspective: How To Wake Up Your Human.

Does your dog wake you up like clock work every morning? Mine does. Well actually he wakes up my husband and not me because my hubby is a light sleeper.

All my German Shepherd Stryker has to do is nudge my husband with his nose and whine in his ear, and like magic my husband get’s up and let’s Stryker outside to “do his business” and then feeds him.

We say we train our dogs, and we do cause that’s necessary, however, they train us just as easily.

Këtu është një video të bukur të shkurtër kam gjetur në YouTube tregon një bari gjermane zgjuar deri babë e tij duke punësuar të kërcyer mbi krevat, shuplaka, dhe nuzzling teknikë pronari.

Please take a second below and share this via the Social Media sharing buttons below. Faleminderit.

Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280