728 x 90

I Am A FOREVER Dog

Unë jam një Forever Dog….

Unë vetëm e gjeti këtë poemë të mahnitshme në lidhje me qentë që çdo person duhet të lexojnë para se të konsiderojnë duke marrë një qen. Ajo tugged në thella të mia dhe unë kam për të ndarë atë këtu.

Sigurisht ka ton e arsye më shumë se një qen nuk duhet të jetë një “deri” qen si edhe, por këtu është poemë me Shepherd time gjermane “Stryker” si qen në foto. Unë nuk e di se kush e shkroi këtë poemë; I could not find an author for it. If you know who the author is, ju lutem let me know kështu që unë mund të jap atyre kredi e duhur që meritojnë.

Ju lutem “Like” and “Pjesë” kjo me të gjithë ju e dini. Mënyra e vetme që ne si një shoqëri mund të ndalet kaq shumë qentë nga përfunduar deri në shpëton, strehimoret, etj. is to educate people by spreading the word and making them think.

For more great information regarding GSD’s, check out the rest of my German Shepherd Blog.

Gjithashtu ju lutem shikoni dhe “Like” my Facebook Page German Shepherd Dog Fans.

To help support this site please shop at Amazon for all your pets needs.

German Shepherd Forever Dog Poem

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280
Miguel Patterson thotë:

Dashuria site!

micro pigs thotë:

Great article! Is it okay if I share it on facebook?

Hello cool website!! Lovely .. Excellent .. I am going to take a note of your website and take the rss feeds.