728 x 90

I ishte plagosur Duke luajtur Frisbee

German Shepherd lutur faceKy post është shkruar nga tim Gjermanisht Shepherd Dog Pika Stryker-së e mendimit. Këtu është historia e tij. (Fotografia e Stryker në të majtë është një nga fytyrat e lutur.)

Atje, Unë jam Stryker dhe dashuri Frisbee. Ajo është pasioni im dhe unë jetoj për të përditshme. E pra dy ditë më parë duke luajtur Frisbee I plagosur përparme time la dore një të vogël. Kjo është vetëm një ndrydhje shumë i lehtë, and I am only limping slightly.

Nëna ime e njeriut dhe baba janë mënyrë overreacting. Tani ata nuk do të më lejoni të luajnë Frisbee ose asgjë në të gjitha, derisa unë jam të gjithë më mirë. Kjo është qesharake, Unë jam gjobë, por ata nuk do të lëvizim. Unë jam duke shkuar nga mendja ime vetëm shtrimin duke bërë asgjë rreth. A nuk e kuptojnë se sa e rëndësishme është Frisbee?

Kam provuar gjithçka në çantën time të truket për të përpiqen për të marrë prindërit e mi që të pendohet për këtë asnjë Frisbee, dhe pjesa tjetër i plotë “gjë” derisa unë jam shëruar, por asgjë nuk është duke punuar. I have tried giving them the sad look and pout, whining, leh me ta, ignorning ato, irriton ata duke bërë gjëra unë e di unë nuk jam i dashur për të bërë, dhe madje u përpoq duke refuzuar për të shkuar jashtë në të gjitha, e gjithë kjo pa dobi.

Më ndihmoni ju lutem, Unë jam në fund lajthis tim dhe ata thonë se unë duhet të presin tre ditë më shumë të paktën deri sa unë jam të gjithë më mirë. A nuk e kuptojnë se në vitet e qen që është tre javë për mua! Ndjehem gjobë, Unë edhe praktikuar duke ecur kështu që nuk duket si unë kam një butë të lehtë. Moti është i bukur jashtë dhe kam nevojë për të luajtur!

Kështu përsëri, Unë mbroj, ju lutem të ndihmojë të bindur prindërit e mi që unë jam i mirë, and it’s is time for me to play Frisbee again.

Për postet më zbavitëse rreth GSD-së, check out the rest of my German Shepherd Blog.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280