728 x 90

Virbac потсетиме за Iverhart Плус heartworm Превентивно Chewables

Virbac проширува потсетиме за Iverhart Плус вкус за џвакање heartworm Превентивно

Дали вашето домашно милениче се земе heartworm превентивна? Се надевам дека така, но ако тие се превентивни е Iverhart Повеќе што треба да се знае дека таму е се потсетиме за овој производ. Повик вашиот ветеринар веднаш, ако ви даде вашето домашно милениче овој лек.

А се потсетиме што е направено поради тоа што произведувачот Virbac утврдено е дека ефикасноста на ивермектин (што е лек кој ги убива и го спречува heartworms) не беше доволно да трае целосното 30 дена, Затоа, оставајќи вашата сакана миленичиња подложни на договорниот heartworms.

Значи, повторно, ако имате потреба при користење Iverhart Плус heartworm превентивна за вашето домашно милениче, тогаш контактирајте со вашиот ветеринар или контактирајте Virbac технички услуги на 1-800-338-3659 ext. 3052 веднаш.

За повеќе корисни информации проверете на остатокот од мојот German Shepherd Blog.

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280